Monday, October 10, 2011

Fall Harvest Sukkah Decor

I decided to take advantage of the beautiful fall harvest here in New England and incorporate a pumpkin topiary in my sukkah décor this year. I think it’s a charming way to welcome guests to our sukkah!

The first thing I did was write the words onto the pumpkins. (I suppose this step would have been easier if I used those rub-on transfer papers that you print out from your computer and rub onto the object, but I wasn’t sure how that would hold up in the rain).
After rubbing pencil onto the back of the paper, I used a ball point pen to trace over the letters onto my pumpkin. Next, I used a black Sharpie paint pen to draw the letters.


I also sliced the tops off both the bottom and middle pumpkin to form a flat surface. I used Goop glue to hold them in place and let them dry for 24 hours. A bit of Spanish Moss covered the glue and added softness to the topiary. 
Ready for guests…now if the rain would only hold off until after dinner…

4 comments:

 1. Love your pumpkins! I already 'pinned' them! (I hope that's ok - if not, let me know.)

  ReplyDelete
 2. I just made one for our sukkah, with funkins, so it will last for years (hopefully). Thanks for the great idea!

  ReplyDelete
 3. Uniqlo mở cửa hàng đầu tiên tại Hiroshima, Nhật Bản (http://muahangamazon.net/nhan-order-hang-uniqlo-nhat-ban-ve-viet-nam-gia-re.html), sau đó đến nay thương hiệu này đã không ngừng phát triển và trở thành một trong 5 hãng thời trang bán lẻ lớn hàng đầu thế giới (Zara, H&M, GAP, The Limited, Uniqlo).
  Ngoài ra, Amazon còn có chế độ Sale off mạnh mỗi ngày và các dịp lễ như Black Friday, Haloween… (https://donghotrenamazon.com/p/nhan-order-dong-ho-nhat-ban-tren-trang-amazon-co-jp.html)
  Nhưng để mua được hàng trên Amazon Nhật trước hết bạn cần có vốn tiếng Nhật (https://sieuthiamazon.com/nhan-order-giay-adidas-nhat-chinh-hang-ve-viet-nam-gia-re.html) cơ bản đủ để tìm kiếm và đọc hiểu thông tin sản phẩm cũng như thực hiện các bước đặt hàng, tiếp theo bạn cần có thẻ thanh toán Master/Visa.
  Những mặt hàng như công nghệ điện tử, mỹ phẩm, quần áo, collagen…luôn được nhiều người dùng thế giới nói chung và Việt Nam nói riêng đặc biệt yêu thích và đặt mua thông qua các trang thương mại điện tử như eBay hay Amazon.jp của Nhật (https://hangcaocap.org/p/dia-chi-order-hang-nhat-ban-chinh-hang-gia-re-tai-tphcm.html).
  Niềm tin vào chất lượng hàng hóa của người Nhật Bản (https://muahangtrenamazon.org/p/dich-vu-order-hang-tu-amazon-nhat-ban-ve-viet-nam-gia-re.html) xuất phát từ sự tự nhận thức và ý chí vươn lên của con người ở quốc gia này từ xa xưa, nhất là tinh thần đoàn kết và lòng tự tôn dân tộc trải qua hàng trăm năm lịch sử phát triển với nhiều thăng trầm và biến cố

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...